Lodaer Img

Σχετικά Με Εμάς

Σχετικά με εμάς φώτο (NEW)
Σχετικά Με Εμάς

Ποιοι Είμαστε;

Καλώς ήρθατε στο φυσικοθεραπευτήριο μας! Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή φροντίδας υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένων σχεδίων θεραπείας για να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να επιτύχουν τους στόχους υγείας και ευεξίας τους.

  • Έμπειροι Θεραπευτές
  • Υψηλής ποιότητας Υπηρεσίες
  • Προηγμένα Μηχανήματα
  • Αποτελεσματική Θεραπεία
  • Αδειούχοι Φυσικοθεραπευτές
  • Πολυετής Εμπειρία

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη θεραπεία για να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να επιτύχουν τη βέλτιστη φυσική τους λειτουργία και ευεξία. Η ομάδα έμπειρων και αφοσιωμένων επαγγελματιών μας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον που προάγει τη θεραπεία και την ενδυνάμωση.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ασθενών μας παρέχοντας εξαιρετική φροντίδα και θεραπεία. Δεσμευόμαστε να συνεργαζόμαστε με τους ασθενείς μας για να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους τους και να τους παρέχουμε τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να επιτύχουν διαρκή υγεία και ευημερία.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται σε μια ολιστική προσέγγιση της υγειονομικής περίθαλψης. Πιστεύουμε στη θεραπεία ολόκληρου του ατόμου και παρακινούμε τους ασθενείς μας να αναλάβουν ενεργό ρόλο στη δική τους αποκατάσταση. Μέσω της εκπαίδευσης και της καθοδήγησης, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να επιτύχουν τη βέλτιστη σωματική ευημερία.

Οι επιτυχίες μας

Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για τις επιτυχίες μας. Η άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα μας έχει βοηθήσει αμέτρητους ασθενείς να πετύχουν τους στόχους τους και να ανακτήσουν τη δύναμη και την κινητικότητά τους. Μέσα από τα εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας και τις προηγμένες τεχνικές μας, έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων, από αθλητικούς τραυματισμούς έως χρόνιους πόνους.

500 +
Ευχαριστημένοι πελάτες
4
Έμπειρα
Μέλη
15 +
Χρόνια Προϋπηρεσίας

Physio Roussou

Η Ομάδα Μας

Αντωνία Ρούσου

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Αλεξία Τσινιάρου

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Κέλυ Πέτσα

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Ισαάκ Αγιούμπ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
Physio roussou

Βασικές Υπηρεσίες